2021-06-26 08:15:56• hírek • Szatmár.ro

Tillinger Stefan alkotásaiból nyílik kiállítás Szatmárnémetiben

június 29 - szeptember 01
Fotó: Szatmár.ro archívum
Fotó: Szatmár.ro archívum

A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Városi Tanács, valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szeretettel várja Önt és barátait csütörtökön, 2021. június 29-én, 17 órakor Tillinger Stefan képzőművészeti kiállításának megnyitójára a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájába” – üzenik a szervezők.

A Deak Anisoara által levezetett esemény megnyitóján Lita David, Sorian Alexandra, Sipos Anita, a Szatmárnémeti Gyermekek Palotájának diákjai zongoraelőadással kedveskednek majd a jelenlevőknek, felkészítő tanáruk Moga Mariana. Mindazok, akik nem tudnak személyesen részt venni a kiállítás-megnyitón, megtekinthetik a tárlatot a későbbiekben is, ugyanis a festmények egészen szeptember 1-ig díszítik majd a megyei tanács előterét.


„Kérjük, hogy legyenek tekintettel a járványügyi előírásokra, csakis beoltott személyek, vagy azok, akik az elmúlt hat hónapban áttestek a betegségen, legyenek jelen, egészségügyi maszkot viselve. A pénzbüntetések tetemesek, nem vagyunk hajlandóak felelőtlen személyek után fizetni!” – hangsúlyozzák a szervezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: